Haal Mimosa in huis tijdens de feestdagen!

Chefs Günter Eeckhoudt en Wim De Bruyne hebben een menu voorbereid om tijdens de feestdagen thuis te genieten van de eerlijke en heerlijke gastronomie van Mimosa. Dankzij onze traiteurdienst kunt u bestellen en afhalen zodat u ten volle van het samenzijn kunt genieten.

Bij elk gerecht geven we nauwkeurige instructies voor opwarmen en serveren, alsof onze chefs bij u in de keuken staan.

Geniet ervan.

Data

De traiteursdienst wordt aangeboden op 24, 25 en 31 december én op 1 januari.

Afhalen

Op kerst-en oudejaarsavond van 14 u tot 17 u

Op kerst- en nieuwjaarsdag van 10 u tot 11 u

(Betaling cash of met bancontact bij afhaling)

Reserveren

Reserveer voor 20.12.2018 via het reservatieformulier op deze pagina
of telefonisch op 09 377 34 39.

Hapjes

Keuze 1

  • rivierkreeft – vadouvan – granny smith
  • tartaar kalf – appelkapper – basilicum
  • croque – cheddar – gerookte kip – boschampignons

5,5 euro

Keuze 2

  • rivierkreeft – vadouvan – granny smith
  • tartaar kalf – appelkapper – basilicum
  • croque – cheddar – gerookte kip – boschampignons
  • oester – koriander – limoen

8 euro

Keuze 3

  • oester 6 stuks natuur

12,5 euro


Menu

Al onze hoofdgerechten zijn voorzien van winterse groenten en  keuze uit gratin of kroketjes.

Menu 1

  • witloofsoep – parmezaan – curry
  • rode poon – risotto groene kruiden – gegrilde puntpaprika
  • kalkoenroulade – poire williams – bospeen
  • nieuwjaarsbuche (ijs) – ruby chocolade – tuille van vanille

40 euro

Menu 2

  • gerookte eend – rode biet – freekeh
  • consommé ossenstaart – knolselder
  • lenghaasje – gebrande polenta – butternut
  • hertenkalf – pastinaak – notencrumble
  • dessertbord van de chef

46 euro

Veggie menu

  • carpaccio gele & rode biet – feta – sinaas (+6,00€)
  • witloof soep – curry – parmezaan
  • tarte tatin zoete ui – beukenzwam – pesto – zure room
  • gratin zoete aardappel – opgevulde courgette – pittige tomaat
  • spaghetti bospeen en courgette
  • nieuwjaarsbuche (ijs) – ruby chocolade – tuille van vanille

40 euro

Koud vis- en vleesbuffet

  • gepocheerde zalm
  • tomaat rivierkreeft
  • gravad lax
  • eitje scampi
  • mousse van pladijs
  • gerookte forel
  • meloen met Gandaham
  • Breydelham
  • pate & uienconfituur
  • rosbief gemengde salade
  • cole slaw
  • parelcouscous
  • tomaat basilicum
  • aardappelsalade
  • brood & boter

35 euro pp.
Supplement 1/2 kreeft belle vue: 12 euro pp.

Bestel uw feestmaal!